Royal hæder til formand for polsk handelskammer

royal hæder polennu
Der var stor jubel, da formanden for Skandinavisk-polsk Handelskammer, Carsten Nilsen, fik royal hæder overrakt af den norske ambassadør i Warszawa, Anders Eide. I dag er Nilsen formand for den norske afdeling af handelskammeret. Foto: SPCC.

WARSZAWA: Det norske kongehus har uddelt royal hæder til formand for Skandinavisk-polsk handelskammer i Polen.

LÆS  Polen vil ikke tillade import af korn fra Ukraine

Der er uddelt royal hæder til den norske forretningsmand, Carsten William Nilsen. Han er tidligere formand for Skandinavisk-polsk Handelskammer (SPCC), og nuværende formand for den norske afdeling af organisationen. Nilsen er blevet Ridder af første klasse af Den Kongelige Norske Fortjenstorden. For at modtage den skal man have ydet en særlig stor indsats for Norge eller menneskeheden.

Royal hæder fra ambassadør

– Dine initiativer, din samarbejdsånd og din parathed, og helt sikkert din begejstring, er imponerende og et eksempel på norsk servicementalitet overfor andre, og en fremragende indsats for Norge og for norske virksomheder i Polen, sagde Norges ambassadør i Polen, Anders Eide ved tildelingen af titlen i Warszawa.

Carsten Nilsen takkede for hædren, og sagde at det var skønt at man kunne få en hædersbevisning, for at arbejde med noget, der interessere en – og som er sjovt, bemærkede hædersmodtageren i al beskedenhed, men til stor jubel for de tilstedeværende under ceremonien.

MERE OM TITLEN FRA DEN NORSKE KONGEHUS 

(Artiklen fortsættes under)

SPCC-formand Carsten Nilsen mødes med Uffe Ellemann-Jensen i 2010 i Gdansk i forbindelse med forberedelserne til Baltic Development Forum (BDF) konference i byen. På billedet ses desuden daværende direktør for BDF, Hans Brask – der i dag er Danmarks ambassadør i Letland. Den fjerde på billedet er polennu.dk redaktør Jens Mørch. Foto: Zuzia Armanda, polennu.dk.

Handelskammeret i Polen

Skandinavisk-Polsk Handelskammer SPCC har cirka 400 nordiske og polske virksomheder som medlemmer. SPCC har kontor i Warszawa ved den danske ambassade, og har afdelinger i: Poznan, Gdansk, Krakow, Wroclaw og Szczecin.

LINK: Skandinavisk-polsk Handelskammer (SPCC)

Norges ambassadør i Polen – Anders Eide – sammen med medalje modtager Carsten Nilsen i Warszawa. Foto: SPCC.

Kære trofaste læser. Vi har valgt, at vi ikke vil have en betalingsmur – vi vil nemlig så gerne at danskerne kender så meget som muligt til Polen i Danmark. Hvis du vil støtte os i den tanke, vil vi være yderst taknemlige for at modtage et lille bidrag til vores arbejde. Det vil være en meget stor hjælp. Vælg mellem DKK 200,00 eller DKK 500,00 – mange tak for din opmærksomhed.

LÆS  Nye polske rekorder i importen fra Rusland

LÆS  Flere polske LOT-fly mellem Danmark og Polen