terror_sri_lanka_polennu

COLOMBO: OPDATERET 18:03. Der er statsborgere fra Polen og Danmark blandt de mindst 207 dræbte ved bombeangrebene påskesøndag. Tre danskere bekræftes dræbt og de pårørende er underrettet.

LÆS  Flyselskab vil genoptage alle ruter til Polen onsdag


En læge fra Rigshospitalet i Sri Lanka hovedstaden Colombo – Dr. Anil Jasinghe siger nu til det nationale Daily Mirror, at der er statsborgere fra Polen, Danmark, Kina, Japan, Pakistan, Indien, Marokko og Bangladesh blandt de dræbte.

I alt har 35 udlændinge mistet livet indtil nu. Tre af dem er danskere, bekræfter Udenrigsministeriets Borgerservice. Oplysningerne er endnu ikke officielt bekræftet i Polen, da de pårørende formentlig endnu ikke er orienteret. Udover de 207 dræbte er 450 kommer til skade i forbindelse med bomberne.

Otte bomber

Otte bomber forvandlede en fredelig påskesøndag til et sandt helvede på Sri Lanka. De første bomber der sprang var placeret på tre luksushoteller og i tre kirker – og timer senere sprang der bomber på et mindre pensionat og på et 3-stjernet hotel. Alle stederne var der mange mennesker samlet på grund af den kristne påske.

LÆS  DEBAT: Danske løgne og historiefusk skader polsk LGBT-kamp