Pomorskie-regionens formand, Mieczysław Struk, Gdansk er et af Polens næsten 1.800 bekræftede tilfælde med den frygtede covid-19 virus i kroppen. Regionsformanden har det godt igen, og følger myndighedernes anvisninger. Her ses han i godt selskab og med influenza i kroppen for to år siden i Gdansk. Arkivfoto.

WARSZAWA: Antallet af corona-smittede i Polen er nu snart oppe på 1.800. Næsten 200.000 polakker er i karantæne, og 20 polakker er døde med den frygtede covid-19 virus i kroppen.

LÆS  Dagens polske tal: 19.883 nye corona-smittede

Trods mange foranstaltninger stiger antallet af smittede med den frygtede covid-19 virus i Polen. 1771 er inficeret med corona, mens det seneste antal borgere der er døde, med covid-19 i kroppen, nu er oppe på 20, skriver Fakt.

Færre end Danmark

I Danmark, hvor det første corona-tilfælde blev bekræftede tidligere end i Polen, er der nu 2.395 personer inficeret med covid-19, mens der har været 72 dødsfald.

Regionsformand har covid-19

Regionsformanden i Gdansk, Pomorskie Regionen, Mieczysław Struk, er blandt de covid-19 inficerede i Polen.

– Jeg fik symptomerne, allerede i sidste uge, men det var ikke slemt, det minder mest om en forkølelse, skriver han på Facebook.

Regionsformanden skriver også, at han følger myndighedernes retningslinjer, men at han ikke vurdere at situationen forværres for hans vedkommende.

Følg covid-19 i Polen

Du kan følge udviklingen i antal og geografisk, på den officielle polske hjemmeside om corona-krisen. Siden opdateres næste gang mandag morgen.

FØLG CORONA-UDVIKLING LIVE I POLEN HER  

 

 

 

LÆS  Dagens polske corona tal: 2.431 nye smittede

LÆS  Corona tal fra Polen: 200 smittede polakker