Czesław_Śpiewa_in_the_concert
KØBENHAVN: En konkurrence om en rejse til København med den polsk-danske musiker Czeslaw Mozil er blevet populær. Mozil er også dommer i den polske udgave af X-Factor.
LÆS  Dansk kulturinstitut lukker og slukker i Polen


Den 24. maj blev der udskrevet en konkurrence, hvor Facebook-brugere kunne vinde en flyvetur til København fra Polen, sammen med den populære polsk-danske musiker Czeslaw Mozil. Antallet af tilmeldingerne overskred 5.000 i løbet af den første dag.

Viden om Danmark blandt polakker

Konkurrencen viser, at de unge har en grundlæggende viden om Danmark, da de skal svare på spørgsmål om Danmark, den danske eventyrforfatter, der boede i København, og spørgsmål om SAS, der er sponsor for gevinsten. Konkurrencen løber frem til den 6. juni.

Der trækkes lod om 8 vindere af konkurrencen, der får en flybillet og tur til København sammen med musikeren Czeslaw Mozil, og efterfølgende gå til hans koncert i den danske hovedstad.

En polsk-dansk kendis

Czeslaw Mozila er en polsk-dansk sanger og komponist, uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Han er også kendt for at være jurymedlem i den polske udgave af X-Factor. Czeslaw Mozil har vundet publikums hjertet med sin følsomhed og ærlighed, samt sjove sproglige fejl, som han laver når han taler polsk med dansk accent.

SE MERE
Eksternt link:
SAS Social Flight på Facebook

LÆS  Sidste låge i unik musikalsk polsk julekalender
LÆS  Polens ældste holdt 113 års fødselsdag