Anklagemyndighed efterforsker mord og selvmord

Stena Line færgen mellem den polske havneby Gdynia og svensk Karlskrona stoppede motorerne torsdag eftermiddag, da en polsk mor og hendes søn faldt over bord. Nu tyder alt på at det var tale om mord og selvmord, oplyser anklagemyndigheden i Gdansk. Arkivfoto.

GDANSK: Den polske anklagemyndighed efterforsker nu to dødsfald – en polsk mor og søn – som mord og selvmord.

LÆS  Politiet efterforsker: Ligene af fem polakker fundet i hus

Den polske anklagemyndighed i Gdansk efterforsker nu den tragiske død af en 36-årige polsk mor og hendes 7-årige søn, som mord og selvmord. Det meddeler Distriktsanklagemyndigheden, som Gdynia hører under. Den syv år gamle søn var faldet over bord, og kort efter fulgte moderen. Det skete på Stena Line færge på vej fra Gdynia til Karlskrona i Sverige. Men den version passer ikke.

Alt tyder på at den 36-årig mor myrdede sin søn, og kastede ham ud over rælingen. Herefter fulgte hun selv samme vej. Trods det faktum at de kun var i vandet i en time, så stod de ikke til at genoplive. Teorien er blev bekræftet gennem fund af flere genstande, oplyser svensk politi.

(Fortsættes under)

Mordefterforskning: Polsk mor på 36 år og søn død

LÆS: Mordefterforskning: Polsk mor på 36 år og søn død

Anklagemyndighed bekræfter

– Der bliver i øjeblikket gennemført efterforskning på et mord på et barn og en moders selvmord, siger talskvinde for Gdansk anklagemyndighed, Grażyna Wawryniuk til det regeringskontrollerede nyhedsbureau PAP lørdag.

Ingen anklagemyndighed går i gang mod dig, hvis du støtter polennu.dk. Vi har fravalgt at have en betalingsmur rundt om polennu.dk – vi vil nemlig gerne udbrede kendskabet til Polen i Danmark så meget som muligt. Hvis du også vil det – så kan du hjælpe os med den opgave, ved at støtte os økonomisk.

Du kan gøre det med et engangsbidrag på DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 eller DKK 1.000,00.

Du kan også vælge et fast månedligt beløb – læs mere her.

LÆS  Politiet efterforsker: Ligene af fem polakker fundet i hus

LÆS  Politiet efterforsker: Ligene af fem polakker fundet i hus