Bombe alarm: Trafik indstillet i Warszawa lufthavn

Bombe Polen
Et Boeing 777-fly der ankom fra Dubai, undersøges nu fordi de hemmelige tjenester har fået besked om, at der skulle være en bombe ombord. Arkivfoto.

WARSZAWA: Politiet har tilbageholdt et fly fra Dubai, efter at polske tjenester har fået informationer om, at der er en bombe ombord.

LÆS  Nye flyruter til Gdansk og Katowice fra København

De polske myndigheder har på grund af en bombe alarm, midlertidigt indstillet flytrafik ind og ud af Warszawa Chopin lufthavnen. Det skriver wp.pl torsdag aften.

Flyet der menes at have en bombe ombord er en Boeing 777, der netop er landet fra Dubai.

– Alle lufthavnens tjenester er i gang med flyet. Maskinen bliver tjekket for sprængstoffer, siger Dariusz Świderski, der er talsmand for Warszawa-lufthavnens politi.

– De hemmelige tjenester modtog en meddelelse om, at Boeing 777-flyet fra Dubai har en sprængladning ombord, rapporterede den polske WP-journalist Mateusz Czmiel torsdag aften.

Bombe ombord

– Vi har modtaget oplysninger om, at der er et sprængstof om bord på flyet, der flyver fra Dubai, sagde talsmanden for politiet.

Lufthavnen har midlertidigt suspenderet alle afgange og landinger.

– Efter landingen blev flyet dirigeret hen til en afsidesliggende del af lufthavnen. Lige nu er tjenesternes rutineaktiviteter i gang, siger Anna Dermont, talskvinde for Chopin Lufthavn, til dagbladet “Wyborcza”.

LINK: Warszawa Chopin lufthavnen

Støt polennu.dk – engangsbeløb

Du kan betale med de mest anerkendte betalingsformer, når du vælger at støtte polennu.dk. Du kan give et engangsbeløb ved at trykke på et af beløbene, der sender dig videre til vores betalingsmodul.

DKK 100,00
DKK 200,00
DKK 500,00
DKK 1.000,00
DKK 5.000,00

Støt polennu.dk – fast månedligt beløb

LÆS  Voldsomt uvejr rammer Polen de næste dage

Du kan også vælge at støtte os løbende, så du giver et bidrag hver måned, som du på et hvilket som helst tidspunkt kan fortryde igen.

DKK 50,00 pr. måned
DKK 100,00 pr. måned
DKK 200,00 pr. måned

LÆS  Højere bøder for overtrædelser af færdselsloven