Bundopgør i første ligakamp på nyt EM stadion

  Lechia_Gdansk_i_bundopgør_hjemme_PGE_Arena_Polen

  Lechia Gdansk-holdet på hjemmebanen, foran et dengang halvfærdigt stadion. Arkivfoto.


  GDANSK: Premierekampen på PGE Arena byder på et bundopgør i Ekstraklasa, det nye stadion vil for eftertiden fungere som hjemmebane for Lechia Gdansk.


  På søndag tager Lechia Gdansk imod Cracovia Krakow i tredje runde af den bedste polske fodboldliga, Ekstraklasa.

  Det bliver den første ligakamp nogensinde på det nye EM stadion, PGE Arena i Gdansk og samtidig vil det være Lechia Gdansks åbningskamp på den nye hjemmebane med plads til 44.000 tilskuere. Det gamle stadion, Stadion Lechii, havde en kapacitet på 12.000 tilskuere, men op mod 40.000 mennesker havde alligevel fundet vej i 1983 til UEFA cup-kampen mod Juventus.

  Bundopgør

  Lechia Gdansk og Cracovia Krakow er begge uden point efter de to første runder af Ekstraklasa og er dermed repræsenteret på to af de tre sidste pladser i tabellen, mens LKS Lodz i kraft af en dårligere målscore er placeret på en absolut sidsteplads.
  Lechia Gdansk står dog med det psykiske overtag forud for søndagens opgør, idet deres målscore har berettiget dem til en plads lige over stregen.

  Følg kampen live

  Der er mulighed for at følge denne og rundens øvrige kampe live på polennu. Rundens første opgør spilles idag kl. 18.00 og står mellem Ruch Chorzow og Europa League deltagerne fra Slask Wroclaw.

  FØLG KAMPENE
  polennu.dk: On-line resultater og stillinger fra den polsk fodboldliga