Corona tal fra Polen: 52 nye smittede polakker

Smittede i Polen
Der er ingen døde i Polen i dagens corona-tal, og der er kun 52 nye covid-19 smittede. Mange af de polske restriktioner er ophævet. Foto: Monika Raj.

POZNAN: Dagens corona tal fra Polen: 52 nye smittede polakker. Ingen nye dødsfald, oplyser de polske myndigheder.


Dagens polske corona tal viser at der er 52 nye smittede polakker.

Rekorden var den 1. april i år. Dengang var der 35.251 smittede polakker på et døgn. I Polen har man de tre varianter af corona; Gamma (brasiliansk), Delta (indisk) og Alfa som er den britiske variant. 90 procent af tilfældene i Polen har været den britiske variant.

Polakkerne holder især øje med den indiske corona-variant (Delta), som flere eksperter mener vil ramme Polen efter sommeren.

I alt er 2.879.689 polakker nu blevet bekræftet smittet med covid-19.

Ingen døde

I dagens tal er der ingen polakker der er døde med covid-19 i kroppen. Den triste dagsrekord er 954 døde. Det var den 8. april i år. Det samlede antal døde er fortsat på 74.979.

LINK TIL MYNDIGHEDERNE 

Følg dagens corona tal med polennu.dk. Det første corona-tilfælde blev bekræftet i Polen den 4. marts 2020. Det første covid-19 relaterede bekræftede dødsfald i Polen, var den 10. marts 2020.

LÆS OGSÅ: Seneste artikler om corona i Polen

Mere corona nyt fra Polen på dansk? Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp. Vælg mellem DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med VISA, MASTER, Mobilepay og andre anerkendte og sikre betalingsformer.