Første Grand Slam titel til 19-årig polak

19-årige Iga Swiatek vandt lørdag eftermiddag, i tennisfinalen i Paris, sin første Grand Slam titel ved at besejre amerikaneren Sofia Kenin med cifrene 6-4, 6-1. Foto: WTA.

PARIS: Den nye polske tennis-darling, 19-årige Iga Swiatek, vandt lørdag finalen over amerikaneren Sofia Kenin.

LÆS  Polens bedste Iga vinder også US Open i tennis

Det polske tennistalent, Iga Świątek besejrede lørdag Sofia Kenin i finalen ved French Open med cifrene 6:4, 6:1. Den 19-årige polske kvinde vandt i overbevisende stil hendes første Grand Slam-titel i karrieren. Det er også første gang, at en polak vinder turneringen.

Nummer 17

Iga Swiatek er tidligere junior Wimbledon-mester, og var i morges nummer 54 på kvindernes WTA-ranking liste. Men med sejren i dag rykker hun op på en plads som nummer 17.

LINK TIL WTA-RANKING LISTE

LÆS MERE HOS DR: Polsk tenniskomet triumferer

Første polske finalesejr ved French Open af den bare 19-årige Iga Swiatek. Hun er er tidligere junior Wimbledon-mester, og var i morges nummer 54 på kvindernes WTA-ranking liste. Men med sejren i dag rykker hun op på en plads som nummer 17.
Mere nyt om tennis? Vi har ikke bygget en betalingsmur om polennu.dk. Det er et valg vi har truffet, fordi vi så gerne vil levere uafhængige nyheder om vores naboland Polen, til så mange danskere som muligt. Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp. DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – DKK 5.000,00 – Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med MASTER, VISA og andre anerkendte og sikre betalingsformer.
LÆS  Polske Iga skriver ny international tennishistorie

LÆS  Verdens bedste til tennis valgt som årets sportsnavn