Jacob Haugaard gentager succesen i Polen

  jacob-haugaard-dentours_stettin_polennu

  Sidste Jacob Haugaard optrådte i Szczecin i Polen var så stor en succes, at arrangementet nu gentages lørdag den 14. marts. Arkivfoto.


  SZCZECIN: Den tidligere danske politiker, entertainer og multikunstner Jacob Haugaard besøger igen Polen i næste uge efter stor succes tidligere på året.


  Den folkekære dansker, Jacob Haugaard, optræder igen i den nordvestpolske by Szczecin i midten af marts. Det meddeler arrangøren Dentours. Det sker efter en overvældende succes tidligere på året, hvor den danske multikunstner også optrådte i den dansker-populære polske by.

  Fester for danskere

  Det er hovedsagligt danskere der på weekend i Szczecin, der er publikum lørdag, den 14. marts i den hyggelige kælder i Hotel Victoria. Er man på weekend tur til Polen, enten som almindelig turist eller for at få ordnet tænder med rejseselskabet Dentours, så er en aften med Jacob Haugaard inkluderet i prisen. Tusindvis af danskere går fast til tandlæge i Polen, og Dentours er en af Danmarks største aktører på det område.

  Top underholdning

  Arrangøren skriver om arrangementet: Hvis man siger Jacob Haugaard siger man samtidig top professionel underholdning for alle, der ydes grinegaranti når tidligere folketingsmedlem, billetkontrollør og appelsinvand slår sine folder løs. Jacob Haugaard stiller op til et fantastisk show i restaurant Tango hvor der er lagt op til at der skal grines godt igennem når der er genhør med en masse af Jacobs gamle og nye numre.

  Festen slutter ikke

  Aftenen slutter ikke med Haugaard. Efter hans optræden holder de mere end hundrede danskere fest til tonerne af et lokalt orkester, og senere med en dansk DJ med kælenavnet Den Skrigende Skinke. Han er i forvejen et kendt ansigt i Polen og i hjemegnen Esbjerg.

  Der er busrejser fra Sjælland torsdag og fredag, samt hjemrejse søndag. En rejse med transport fra Sjælland, to overnatninger på hotel, morgenmad og Jacob Haugaard-fest koster omkring tusinde kroner.

  LÆS MERE
  Eksternt link: Jacob Haugaard i Stettin 14. marts