Næsten et halvt ton kokain fundet af polsk politi

Polsk politi har beslaglagt næsten et halvt ton kokain i Gdynia. Det er et af de største fund af narkotika i flere år. Foto: Grænsepolitiet.

GDYNIA: Polsk politi, skattevæsenet, toldvæsenet og grænsepolitiet, har fundet næsten et halvt ton kokain på et skib fra Sydamerika.

LÆS  Danmark har sendt hjælp til oversvømmelser i Ukraine

Polsk politi har efter en aktion, fundet 440 kilo kokain i den polske havneby Gdynia. Det er en fælles indsats med skattevæsenet, toldvæsenet og grænsepolitiet, der førte til fundet.

Polsk politi har en anholdt

Grænsepolitiets talskvinde Anna Michalska siger, at cirka et dusin mennesker har været involveret i forsøget på indsmuglingen af kokainen til Polen. Efterforskningen er i gang, og foreløbig er en 46-årige polsk mand anholdt. Han risikerer 15 års fængsel for sin deltagelse, oplyser anklagemyndigheden i Gdynia.

Markedsværdien af kokainen er af myndighederne opgjort til 180 millioner zloty. Det er det største fund af narkotika, som polsk politi har gjort de senere år, oplyser den frie radio IAR’s nyhedsbureau.

Polsk politi har beslaglagt for millioner. Så meget behøver vi ikke. Men hvis du vil bidrage til flere danske nyheder om Polen, så kan du hjælpe os på vej med et bidrag.

Du kan gøre det med et engangsbidrag på DKK 200,00 – DKK 500,00. På den måde er du med til at udbrede kendskabet til Polen i Danmark.

Du kan også  læse mere om støtte til polennu.dk ved at trykke her.

 

LÆS  Danmark har sendt hjælp til oversvømmelser i Ukraine

 

 

LÆS  Bombe alarm: Trafik indstillet i Warszawa lufthavn