Ny plan: Polske hoteller åbner igen den 8. maj

hoteller genåbner
Antallet af smittede er fortsat faldende. Trods genåbninger i maj, virker det til at Polen nu er godt på vej ud af corona-pandemien. Arkivfoto.

GDANSK: Polske hoteller åbner igen den 8. maj og der er en ny fem punkts plan med datoer i maj for genåbning af Polen.


Polens statsminister Mateusz Morawiecki på dagens pressemøde om genåbningen af Polen efter coronapandemien. Foto: Krystian Maj/KPRM.

De polske hoteller kan glæde sig over, at de kan genåbne fra den 8. maj. Det var en af nyhederne, da den polske sundhedsminister og statsministeren onsdag holdt pressemøde om genåbningen af Polen. De nye lempelser er fordelt på fem datoer i maj:

Sport – 1. maj
Svømmehaller og indendørs idrætsanlæg genåbnes for børn og unge med begrænsninger. Antallet af deltagere ved udendørs sport hæves til 50 personer.
Shopping – 4. maj
Shopping centre, museer, gallerier og større byggemarkeder genåbnes med begrænsninger.
Hoteller – 8. maj
Hoteller genåbnes med halvt så mange gæster som de er godkendt til.
Udendørs – 15. maj
Udendørsservering, udendørs teatre og biografer genåbnes med begrænsninger.
Publikum til udendørs sportsarrangementer med begrænsninger.
25 personer til private udendørs arrangementer.
Krav om mundbind udendørs ophæves ved lave smittetal regionalt.
Restauranter – 29. maj
Restauranter, biografer og teatre genåbner med 50 procents belægning.
Indendørs sport tillades med publikum på hvert andet sæde.
Fitnesscentre genåbner med begrænsninger.
25 personer til private udendørs arrangementer.

LINK TIL MYNDIGHEDERNE – FØLG CORONA-UDVIKLINGEN LIVE

Følg dagens corona tal med polennu.dk. Det første corona-tilfælde blev bekræftet i Polen den 4. marts 2020. Det første covid-19 relaterede bekræftede dødsfald i Polen, var den 10. marts 2020.

LÆS OGSÅ: Seneste artikler om corona i Polen

Flere corona nyheder fra Polen på dansk? Vi har ikke bygget en stor, stærk og lang betalingsmur omkring polennu.dk. Det er et valg vi har truffet, fordi vi så gerne vil levere uafhængige nyheder om Polen, til så mange danskere som muligt. Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp. Vælg mellem DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med VISA, MASTER, Mobilepay og andre anerkendte og sikre betalingsformer.