Polen Rundt skydes i gang med dansk verdensmester

rafal_majka_tour_de_france
Den polske toprytter Rafal Majka, der vandt Polen Rundt i 2014, er med sammen med den danske verdensmester Mads Pedersen, når årets udgave af Polen Rundt skydes i gang i dag. Arkivfoto.

CHORZOW: Cykelløbet Polen Rundt skydes i gang i dag med fem danske deltagere. Den 77. udgave af løbet afsluttes søndag i Krakow.

LÆS  Cykelløbet Polen Rundt er skudt i gang i Lublin

Den danske verdensmester Mads Pedersen er blandt de fem danskere, der er med når den 77. udgave af det polske cykelløb; Polen Rundt. Han skal blandt op imod polske Rafal Majka, der vandt Polen Rundt i 2014.

Årets udgave af Polen Rundt skulle have været kørt i juli, men blev udsat på grund af corona-frygten. Af samme grund er løbet nedsat til fem etaper. Den 77. udgave af Polen Rundt er på 891 km og begynder i det sydlige Polen – i Chorzow – onsdag middag. Polen Rundt slutter søndag i Krakow, men inden da kommer rytterne til Katowice, Zabrze, Bielsko-Biała og Bukowina Tatrzańska.

Første stop i Katowice

Den første etape begynder i Chorzow og er på 195,8 km, med Katowice som første mål.

Arrangøren fremhæver, at den danske verdensmester, der kører for Trek Segafredo, Mads Pedersen deltager, og han får følgeskab af sine danske kolleger Jakob Fuglsang (Astana), Jonas Wilsly Greegard (Astana), Jonas Vingegaard (Team Jumbo-Visma) og Casper Pedersen (Team Sunweb).

LÆS MERE OM POLEN RUNDT 2020 HER

Har du lyst til at læse mere? Vi har ikke bygget en betalingsmur om polennu.dk. Det er et valg vi har truffet, fordi vi så gerne vil levere uafhængige nyheder om vores naboland Polen, til så mange danskere som muligt. Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp. Vælg mellem DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – DKK 5.000,00  Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med Mobilepay, MASTER, VISA og andre anerkendte og sikre betalingsformer.

 

LÆS  Cykelløbet Polen Rundt er skudt i gang i Lublin

LÆS  Cykelløbet Polen Rundt er skudt i gang i Lublin