Polen videre til mellemrunden ved håndbold VM

Polen videre til mellemrunden ved VM 2021 håndbold
Der var glæde tirsdag aften, da det polske team gik videre til mellemrunden ved håndbold VM i Egypten efter sejr over Brasilien. Foto: ZPRP.

CAIRO: Polen er videre til mellemrunden ved håndbold VM i Egypten med 4 point. Polakkerne vandt sidste kamp i gruppespillet.

LÆS  Tyskland og Polen i gruppefinale ved håndbold EM

Polen er videre til mellemrunden. Polakkerne vandt i tirsdag aften i overbevisende stil over Brasilien i den tredje kamp ved håndbold VM 2021 i Egypten. Polen var i front fra begyndelsen, men Brasilien slog dog tilbage og kom op på 10 – 10. Første halvleg endte dog i polsk favør med resultatet 13 – 11.

I anden halvleg fortsat den polske succes, og Polen kom foran med ti mål. Kampen endte 33 – 23 i polsk favør.

Videre til mellemrunden

Resultatet betyder, at Polen er videre til mellemrunden med 4 point.

Stillingen VM 2021 Gruppe B

Spanien – 3 kampe – 5 point
Polen – 3 kampe – 4 point
Brasilien – 3 kampe – 2 point
Tunesien – 3 kampe – 1 point

Polens næste kamp bliver torsdag kl. 20.30, hvor polakkerne skal møde Uruguay i mellemrunden.

EKSTERNT LINK: Stilling og resultater VM i håndbold 

Mere sport fra Polen? I dag: Polen videre til mellemrunden. Mere håndbold fra Polen? Du kan gøre en forskel. Vi har ikke bygget en betalingsmur om polennu.dk. Det er et valg vi har truffet, fordi vi så gerne vil levere uafhængige nyheder om Polen, til så mange danskere som muligt. Vi har ingen vaccinationer mod fordomme, men oplysning og kendskab er efter vores opfattelse, den bedste vaccine mod det fænomen. Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp. Vælg mellem DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – DKK 5.000,00  Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med Mobilepay, VISA, MASTER og andre anerkendte og sikre betalingsformer.

LÆS  Polen når ikke til VM-semifinalerne på hjemmebane

LÆS  Polen videre til mellemrunden – men det var ved at gå helt galt