Polens håndboldherrer er meget langt fra Kroatien

  polen_haandbold_hjem_fra_minsk_2017_em

  De polske håndboldherrer er i Warszawa igen efter et nederlag i Minsk, der formentlig har kostet adgangsbilletten til EM slutrunden 2018 i Kroatien. Foto: ZPRP.


  MINSK: Polens håndboldherrer er uden point i kvalifikationen til EM i Kroatien til januar. Efter tre nederlag kommer polakkerne næppe med til slutrunden.


  Polens herrehåndbold landshold tabte også den tredje kvalifikationskamp til EURO 2018 i Kroatien i januar. Polakkerne tabte 32 – 23 efter at have været bagud 15 – 10 ved pausen. Kun ved stillingen 8 – 8 og fra kampens start stod de to mandskaber lige.

  Ingen point

  Polen er det eneste hold der efter tre kampe endnu ikke har fået point, og det betyder at der kun er en teoretisk mulighed for at polakkerne kommer til EM i januar. Polen er udover Hviderusland i gruppe med Serbien og Rumænien. De tre hold har alle 4 point efter tre kampe.

  Teoretisk chance

  Der er fortsat tre kampe tilbage i runden, men en kvalifikation vil kræve at Polen vinder samtlige kampe, og at kun et anden hold kommer 6 point. Udover nederlaget til Hviderusland har Polen tabt til Serbien med 37 – 32 og til Rumænien med 28 – 23.

  Igen Kroatien

  Hvis Polen ikke kommer med til EM slutrunden i Kroatien i januar, er det første gang at de polske drenge ikke er med til et EM siden 2000. Den gang var Kroatien også vært for EURO.

  Efter tre kampe

  Stillingen efter de tre kampe og med tre resterende kampe. Kun de to bedste i gruppen kommer videre til slutrunden.

  Hviderusland 4 point – målscore +15
  Rumænien 4 point – målscore +7
  Serbien 4 point – målscore – 3
  Polen 0 point – målscore – 19

  Der er returkamp i Polen søndag. Polens næste kamp er herefter 3. november hjemme mod Serbien.