Polens justitsminister Zbigniew Ziobro giver nu tre gange så mange penge til de LGBT-frie zoner, som de var stillet i udsigt fra EU. Privatfoto.

WARSZAWA: EU vil ikke give penge til polske byer med LGBT-frie zoner, men nu giver Polens regering byerne tre gange mere end de bad om hos EU.

LÆS  Justitsminister: Afgørelse i Højesteret er ugyldig

På en pressekonference tirsdag meddelte Polens justitsminister Zbigniew Ziobro, at de byer der ikke fik penge af EU på grund af de LGBT-frie zoner, nu vil få støtte fra den polske regering. De seks byer, får nu tre gange mere, end det beløb de havde fået afslag på hos EU på grund af de LGBT-frie zoner.

Mod EU-kommissær Dalli

Justitsministeren sagde på dagens pressekonference i ministeriet, at han har iværksat et nyt støtteprogram med titlen: “Støtte til kommuner, der er blevet dårligt behandlet af kommissær Dalli”. Henvisningen er til EU-kommissæren for ligestilling, Helena Dalli, der står bag afslaget på støtte til selvudråbte LGBT-frie zoner.

– Vi støtter en kommune, der vil støtte de polske familier og engagerer sig i velfungerende familier, der er imod indførelsen af LGBT-ideologien i strid med polsk kultur, tradition, men også mod polsk lov – LGBT-ideologien er noget vi er blevet påduttet af Europa-Kommissionen, sagde justitsminister Zbigniew Ziobro på et pressemøde tirsdag.

Støt et frit og uafhængigt medie! Vi har ikke bygget en betalingsmur om polennu.dk. Det er et valg vi har truffet, fordi vi så gerne vil levere uafhængige nyheder om vores naboland Polen, til så mange danskere som muligt. Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp. Vælg mellem DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – DKK 5.000,00  Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med Mobilepay, MASTER, VISA og andre anerkendte og sikre betalingsformer.

LÆS  Justitsminister stopper MELD-fusk sag mod sig selv
LÆS  EU: Ingen penge til lande uden uafhængige domstole