Polsk målmand gav spænding ved håndbold VM

polsk målmand VM 2021
Polsk målmand i hopla. Adam Morawski var årsagen til at kampen mellem Spanien og Polen ved håndbold VM blev en særdeles spændende affære til sidste sekund. Foto: PN Teknik.

CAIRO: Polsk målmand sikrede Polen et spændende opgør mod Spanien ved herrernes VM i håndbold. Det var polakkernes anden kamp.

Polen tabte i aften knebent til Spanien, i den anden kamp ved håndbold VM 2021 i Egypten. Men det kunne lige så godt have været Polen, der havde vundet efter en utrolig spændende kamp. Første halvleg var i Spaniens favør, og de kunne gå til pausen med en føring på 14 – 11.

Polsk målmand sikrede underholdning

Men Spaniens overtag i kampen blev udfordret af den polske målmand Adam Morawski. Han havde mange redninger i anden halvleg, og da der var spilet 42 minutter af anden halvleg, kom polakkerne op på stillingen 19 – 19. Minuttet efter kom Polen foran 20 – 19. Spændingen fortsatte halvlegen ud.

Efter 56 minutters spil stod det igen lige – 25 – 25. Men i de afgørende minutter svigter det polske angreb, og Spanien trak det længste strå med slut stillingen 27 – 26. Dermed overtager Spanien første pladsen i gruppen.

Stillingen VM 2021 Gruppe B

Spanien – 2 kampe – 3 point
Polen – 2 kampe – 2 point
Brasilien – 2 kampe – 2 point
Tunesien – 2 kampe – 1 point

Polens næste kamp ved VM i håndbold er tirsdag den 19. januar kl. 18.00 mod Tunesien.

EKSTERNT LINK: Stilling og resultater VM i håndbold

Mere sport fra Polen?
Mere om polsk målmand. Mere håndbold fra Polen? Du kan gøre en forskel. Vi har ikke bygget en betalingsmur om polennu.dk. Det er et valg vi har truffet, fordi vi så gerne vil levere uafhængige nyheder om Polen, til så mange danskere som muligt. Vi har ingen vaccinationer mod fordomme, men oplysning og kendskab er efter vores opfattelse, den bedste vaccine mod det fænomen. Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp. Vælg mellem DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – DKK 5.000,00  Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med Mobilepay, VISA, MASTER og andre anerkendte og sikre betalingsformer.