Polsk tennisstjerne vinder sin første WTA-titel

wta australien tennis
Den 19-årige polske tennisdarling Iga Swiatek vandt i nat WTA turneringen i Adelaide i Australien. Her ses hun efter sejren i semifinalen. PR-foto.

ADELAIDE: Den 19-årige polske tennisstjerne Iga Swiatek vandt i nat kvindernes WTA-turnering i Australien. Sidste år vandt polakken French Open.

LÆS  Polens bedste Iga vinder også US Open i tennis

Den polske tennisdarling Iga Świątek vandt i nat WTA 500-turneringen i Adelaide i overbevisende stil. Polakken tabte ikke et eneste sæt i finalen mod den fire år ældre schweizer, Belinda Bencic. Polakken vandt opgøret i Australien med sætcifrene 6:2, 6:2.

Iga Swiatek er tidligere junior Wimbledon-mester, og vandt sidste år sin første French Open Grand Slam.

LÆS OGSÅ: Mere tennis fra Polen

På verdensrang listen

På kvindernes rankingliste er Swiatek nummer 18 på listen, men på grund af sejren, rykkes polakken op på en plads som – formentlig – nummer 15 på verdensranglisten.

Den næste turnering, hvor den 19-åroge polak fra Raszyn deltager bliver WTA i Dubai.

EKSTERNT LINK: WTA-RANKING LISTEN

Den nye polske tennis-darling, 19-årige Iga Swiatek her sammen med lederen af landsindsamlingen, Det Store Juleorkester, Jerzy Owsiak. Finaledagen for indsamlingen er udskudt til 31. januar, og her giver Swiatek ting til indsamlingen, efter alle forskrifterne i corona-restriktionerne. Mandag er det polske corona-dødstal lavt med 77 personer. 24 procent af alle covid-19 test er positive. Udviklingen i smittespredning er værst i Warszawa. Foto: WOSP.

Støt frie medier. Vi har ikke bygget en betalingsmur om polennu.dk. Det er et valg vi har truffet, fordi vi så gerne vil levere uafhængige nyheder om Polen, til så mange danskere som muligt. Vi har ingen vaccinationer mod fordomme, men oplysning og kendskab er efter vores opfattelse, den bedste vaccine mod det fænomen. Hvis du vil støtte os i det arbejde, vil vi være dig meget taknemlig. Du kan blandt andet gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp. Vælg mellem DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – DKK 5.000,00  Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med Mobilepay, VISA, MASTER og andre anerkendte og sikre betalingsformer.

LÆS  Verdens bedste tennisspiller skriver ny historie

 

LÆS  Polens bedste Iga vinder også US Open i tennis