Polske piger vandt over Kina ved VM i håndbold

Polen_vandt_over_Kina_ved_håndbold_VM_i_Næstved_i_Danmark_3

Polen vandt over Kina med stillingen 29-24 i sin tredje VM gruppekamp i Næstved. Foto: ZPRP.

NÆSTVED: De polske håndbold-piger vandt over Kina efter en blandet præstation i den tredje gruppe-kamp ved VM i Danmark

De polske håndbold-piger, der trænes af danske Kim Rasmussen spillede tirsdag sin tredje gruppekamp ved håndbold VM i Næstved, efter tidligere at have inkasseret en sejr over Cuba og et nederlag mod Sverige.

Blandet præstation

Polakkerne var kampens favoritter, men leverede en blandet præstation og var bagud det meste af første halvleg. Polakkerne kunne dog gå til pause med en føring på 12-11.

Efter pausen viste de polske kvinder mere sikkerhed i deres spil, fik lukket af for kineserne og holdt føringen gennem resten af kampen, der endte 29-24.

Nummer tre i gruppen

Efter tirsdagens kamp ligger Polen nummer tre i sin gruppe efter Holland og Sverige. Polen spiller sin fjerde gruppekamp onsdag kl 18:30 mod Angola, mens Holland venter i den sidste gruppekamp fredag.