Stoch vinder Firebakke-turneringen i skihop

Kamil Stoch vinder Firebakke-turneringen
Kamil Stoch vandt også fjerde afdeling af Firebakke-turneringen, og han er dermed også samlet vinder af den prestigefyldte skihopturnering. Foto: Stoch.

BISCHOFSHOFEN: Polske Kamil Stoch vandt fjerde og sidste afdeling af Firebakke-turneringen. Med sejren er Kamil Stoch samlet vinder af turneringen.

LÆS  Kubacki har sat ny rekord i skihop på berømt bakke

Kamil Stoch vandt onsdag også fjerde afdeling af den prestigefyldte Firebakke-turnering i Østrig og Tyskland.

Stoch spring

Kamil Stoch førte turneringen inden dagens sidste konkurrence, og med spring på 139 meter i første forsøg – og 140,5 meter i andet, blev han samlet vinder.

Polsk skihop

Dawid Kubacki, der satte banerekord i Garmisch-Partenkirchen fredag, blev kun nummer 15. Men trods denne lave placering, blev han alligevel nummer 3 i det samlede resultat.

En anden polak – Piotr Zyla – blev nummer 5 i den samlede stilling.

LÆS OGSÅ: Kubacki har sat ny rekord i skihop på berømt bakke

Kamil Stoch igen

Dagens vinder er tre gange olympisk mester i skihop, og han har vundet syv konkurrencer i Firebakke turneringen, og er nu samlet vinder for tredje gang.

LÆS MERE OM TURNERINGEN HER

Samlet stilling

Den samlede stilling i Firebakke-turneringen efter fjerde og sidste runde:

  • Kamil Stoch (Polen)
  • Karl Geiger (Tyskland)
  • Dawid Kubacki (Polen)

SE ØVRIGE PLACERINGER EFTER STOCH HER

Polen ude?

Det var ellers stort drama inden Firebakke-turneringen gik i gang, på grund af corona-pandemien. Polens deltagere blev først udelukket for deltagelse. Men efter skænderier for åbent tæppe, og nye negative corona-test, fik polakkerne alligevel lov at deltage. Og det var godt for de polske deltagere. Polen har vundet tre ud af de første fem placeringer i Firebakketurneringens samlede resultat.

LÆS MERE OM TURNERINGEN HER

Skihop polakker
Kamil Stoch vandt også tredje afdeling af Firebakke-turneringen. Foto: Stoch.

Mere sport fra Polen? Vi har ikke bygget en betalingsmur omkring polennu.dk. Det er et valg vi har truffet, fordi vi gerne vil levere uafhængige nyheder om vores naboland Polen, til så mange danskere som muligt. Hvis du vil støtte os i det arbejde, kan du gøre det ved at donere os et beløb. Tryk på det beløb du vil støtte os med. Ethvert beløb er en stor hjælp. Vælg mellem DKK 100,00 – DKK 200,00 – DKK 500,00 – DKK 1.000,00 – DKK 5.000,00  Når du har trykket på beløbet, bliver du viderestillet til vores betalingssystem, hvor du kan betale med Mobilepay, MASTER, VISA og andre anerkendte og sikre betalingsformer.

LÆS  Kubacki har sat ny rekord i skihop på berømt bakke

LÆS  Polske Zyla er blevet ny verdensmester i skihop