To mænd skudt ved polsk hotel – begge er døde

Det var ved hotellet NH i Swiety Marcin-gaden I Poznan, at skyderiet fandt sted. Arkivfoto.

OPDATERET: To mænd er blevet skudt ved et polsk hotel. De er begge afgået ved døden.

LÆS  Restaurant i Poznan får byens første Michelin stjerne

To mænd er blevet skudt ved det polske hotel NH Poznan i Swiety Marcin-gaden i byen af samme navn. En person døde på stedet, og senere er det meddelt at den anden også er afgået ved døden. Tidligere lød det fra politiet:

– Det var klokken cirka 17 på Swiety Marcin gaden ud for ​​hotellet. Der blev brugt skydevåben. Vi har to ofre – en mand er død, og den anden med skudsår er blevet indlagt, siger talsmanden for regionens politi (Wielkopolska) Andrzej Borowiak til wp.pl.

Politiet har fundet et våben på gerningsstedet. I øjeblikket afhøres vidner, ligesom filmene fra overvågningskameraerne gennemgås. De to mænd var på 30 og 31 år.

Gerningsmand skudt

Ifølge anonyme kilder, så var det en af de to mænd der blev ramt, som begyndte at skyde. Andre kilder siger, at der kom en ung kvinde ud fra hotellet, som var smurt ind i blod. Men ingen kvinder er kommet til skade, ud fra de nuværende oplysninger, siger det regionale politi. Der er ingen eftersøgte i sagen endnu.

polennu.dk følger sagen.

 LINK: Wp.pl online – opdateres (kun polsk)

Vi har fravalgt at have en betalingsmur rundt om polennu.dk – vi vil nemlig gerne udbrede kendskabet til Polen i Danmark så meget som muligt.

Hvis du også vil det – så kan du hjælpe os med den opgave, ved at støtte os økonomisk. Du kan gøre det med et engangsbidrag på DKK 200,00 – DKK 500,00 eller DKK 1.000,00

Du kan også vælge et fast månedligt beløb – læs mere her.

 

LÆS  Næsten 14.000 polakker evakueret fra Lublin

LÆS  Togdriften forstyrret af mange falske alarmer