Tragisk jalousidrama bag to mænds død i Poznan

Det var her at en mand skød sin forlovedes elsker, og derefter sig selv i et tragisk jalousidrama i Poznan. Udlægningen af hvad der sket er baseret på vidneudsagn, og ikke fra politiets efterforskning eller konklusioner. Foto: WP Policja.

POZNAN: Alt tyder på, at det var et jalousidrama der udspilede sig søndag eftermiddag, da to mænd på henholdsvis 30 og 31 år mistede livet.

LÆS  Togdriften forstyrret af mange falske alarmer

Det tyder på, at det var et jalousidrama der udspillede sig ved NH Hotel i Poznan, da to mænd på henholdsvis 30 og 31 år mistede livet.

Nu kaster flere vidner lys over, hvad der egentlig skete:

Vi stod ved siden af ​​Zabka-butikken, 20 meter derfra. Vi hørte et skud, og nogen begyndte at skrige højt og skingert. Vi så nogen der lå ned. Så kom der et andet skud, og den anden person faldt om. Vi begyndte at løbe væk fra stedet, siger et vidne fra Poznan til det uafhængige medie Gazeta Wyborcza.

En tjener fra en nærliggende restaurant siger til avisen:

– Jeg hørte et brag, og så endnu et. Først troede jeg, at det var børn der legede med fyrværkeri, men da en kvinde begyndte at skrige, ringede jeg efter hjælp. Fra få meters afstand så jeg en mand, de var ramt af et skud i ansigtet. Han lå på jorden, og der var blod overalt. Der lå en pistol ved siden af. Det så ud som om, at den ene havde skudt den anden – og derefter sig selv. Kvinden havde blod på hænderne, og hun rystede. Vi tilkaldte en ambulance, siger tjeneren.

– Der blev affyret i alt tre skud, siger et tredje øjenvidne.

(Fortsættes under)

Tragisk jalousidrama

– Folk kom løbende hen til mig efter vådservietter. De ville tørre blodet af. De var bange og nervøse. De fortalte, at manden, der skød, var kvindens forlovede, og at den han skød, var hendes elsker, siger en ansat i en butik i nærheden.

LÆS  Restaurant i Poznan får byens første Michelin stjerne

Da den forlovede havde skudt hans forlovedes elsker, skød han sig selv, tyder alt på. Et tragisk jalousidrama der har kostet to unge mænd livet.

LÆS  Polens justitsminister går rundt med ladt pistol

Der er endnu ingen bekræftelse af ovenstående forklaring fra politiets side, men teorien bekræftes af, at politiet ikke har nogen mistænkte, og at de har sikret sig overvågningsfilm og gerningsvåbenet. Det er meget sjældent, at der er skyderier i Polen.

Vi har fravalgt at have en betalingsmur rundt om polennu.dk
– vi vil nemlig gerne udbrede kendskabet til Polen i Danmark så meget som muligt.

Hvis du også vil det – så kan du hjælpe os med den opgave, ved at støtte os økonomisk. Du kan gøre det med et engangsbidrag på DKK 200,00 – DKK 500,00 eller DKK 1.000,00

Du kan også vælge et fast månedligt beløb – læs mere her.