Dansk fodbold-sejr over polakker i Europa League

Legia_Warszawa_fans_1

Legia Warszawa var torsdag på besøg i Herning, hvor de spillede gruppespil i Europa Leagues mod FC Midtjylland. Arkivfoto.

HERNING: FC-Midtjylland slog Legia Warszawa fra Polen på et selvmål, da de to fodbold-hold mødtes i Europa League

FC Midtjylland spillede torsdag sin første kamp i gruppespillet i Europa League på hjemmebanen i Herning. Modstanderen var Legia Warszawa fra Polen.

1-0 på selvmål

Det lykkedes ikke danskerne at skabe store chancer i første halvleg, men efter 60 minutter fik de et frispark, hvor Jakob Poulsen slog et indlæg ind i feltet. Bolden snittede Legia-angriberen Michal Kucharczyk, hvorefter den gik i nettet.

God start for FC Midtjylland

Selvom begge hold derefter fik målchancer, endte kampen 1-0 til FC-Midtjylland, der fik en god start på sæsonen i Europa Leauge.

I gruppens anden kamp mødte italienske Napoli Club Brugge, som de slog med ikke mindre end 5-0.