Inderhavnen_-_01_0

Cezary Bednarski har tegnet den bro, der forbinder Nyhavn og Nordatlantens Brygge på Christianshavn. Den 28. maj kommer han til København for at fortælle om broen. Animation: Studio Bednarski.


KØBENHAVN: Arkitekten bag inderhavnsbroen på Christianshavn, den polske Cezary Bednarski, kommer til Danmark for at give forelæsning om sit vinderprojekt.


Den polske arkitekt, Cezary Bednarski, der har tegnet den nye Inderhavnbro mellem Nyhavn og Christianshavn, kommer til Danmark på besøg. Det finder sted den 28. maj, og er en del af udstillingen ”Havnen er din” i Dansk Arkitektur Center. Udstillingen præsenterer udviklingen i Københavns inderhavn, hvor broen, der er tegnet af den polske arkitekt, er en vigtig del. I alt bygges der tre nye broer i København.

Alt om broer

Under forelæsningen vil Bednarski fortælle om sine tanker om innovativ design, der tager hensyn til byens rytme og hverdag. Udover det vil Helle Søholt fra Gehl Architects fortælle om broerne i Københavns Havn og deres betydning for havnen.

Byggepladsen

Efter forelæsningen er alle deltagere inviteret til at besøge inderhavnsbroens byggeplads sammen med Cezary Bednarski. Det er en enestående mulighed, da byggepladsen normalt er lukket for publikum.

Forsinket

Broen skulle have været indviet i foråret, men åbningen er efter forsinkelser blevet udsat til oktober i år.

Arrangementet med den polske arkitekts besøg i Danmark, gennemføres i samarbejde med Polens ambassade i København.

SE FILM
Eksternt link: Se film om den nye bro på Christianshavn.

LÆS MERE
Eksternt link: Dansk Arkitektur Centers hjemmeside